top of page

MANAWA

HOLISTIK DESIGN

  • Facebook Visual Marketing
  • Instagram Visual Marketing
Web corner.png

HOLISTIK DESIGN

MANAWA

MANAWA Design egyedi és kreatív weboldalakat tervez, ami a modern kor minden követelményét egyesíti. Cél, a látványra fókuszálva egy olyan felület létrehozása, ami nem csak tartalmilag, hanem vizuálisan is kielégíti az igényeket.

Web design

A weboldal egy vállalkozás online névjegye. 

Minden honlap egyedi, figyelemfelkeltő, könnyen navigálható és mobilra optimalizált.

A hatékonyság érdekében a webhely egyszerű felépítésű, minőségi tartalommal ellátott, dizájnja kiemelkedő és könnyen átlátható.

Entertainer-web-design.jpg
Szolgáltatások

A webdizájn tervezés kiegészül a hozzá kapcsolódó kreatív digitális eszközök kínálatával, hogy az online megjelenés profi és piacképes legyen a célok elérése érdekében.

ARCULATTERVEZÉS

Az egységes arculat javítja a termék vagy szolgáltatás imázsát, erősíti a bizalmat, és az egységes megjelenés révén a vállalat könnyen felismerhető lesz.

A színek, betűtípusok kialakításán át megtervezésre kerül a névjegykártya, az email aláírás, a katalógus, a szórólap és egyéb kreatív grafika is.

Health Retreat Branding

Katalógus

Névjegykártya

Email aláírás

Grafikai tervezés

Facebook

Instagram

FOTÓZÁS / VIDEÓZÁS

A statisztikák magukért beszélnek: az emberek 60 000-szer gyorsabban dolgozzák fel a látványt, mint a szöveget. Míg a fogyasztók az olvasott szöveg 20% -át jegyzik meg, addig a látott képek 80% -ára emlékeznek. 

A MANAWA Design vállalja fotók és videóanyagok elkészítését, melyet fel lehet használni a weboldalon, a grafikai tervezésnél, a közösségi média felületén, illetve az online és az offline felületeken is. 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA
MARKETING

A vizuális marketingbe történő befektetés ma már elengedhetetlen a márka ismertségének növelése érdekében.

Megtervezésre kerül a közösségi média felületein (Facebook, Instagram, Youtube), hogy  mikor és mi jelenjen meg.


A hatékony látványtervek segítségével erősíthető a vevőkkel/követőkkel a kommunikáció, ami fokozza az elkötelezettséget és felgyorsíthatja az ismertséget a  közösségi médiában.

Partnerek
Rólam
Virag Mancz.jpg

Szeretek tervezni. Mindig is a kreatív dolgok érdekeltek, motiváltak. Divattervezőnek tanultam, majd a digitális tervezés felé vettem az irányt. Inspirálnak a változatos, sokszínű weboldalak, az egyedi megoldások és az elégedett ügyfelek.

Minden megrendelés egyedi, személyre, illetve cégre szabott.

Készítettem weboldalt Maui egyik legismertebb jóga stúdiójának, egy olaszországi hotelláncnak, egyiptomi nyíltvízi delfinúszás programnak, illetve Magyarország legismertebb mentalistájának. A sort folytathatnám, de szeretném, ha Te lennél a következő.